Tillid og tryghed til tandlægen skaber de bedste resultater Tandlægeskræk

Mange danskere har en angst/frygt over det, at skulle gå til tandlægen. Denne angst kan føre til, at man ikke går til tandlægen, fordi man ikke føler sig tryg. Hvis man ikke går til tandlægen, kan det betyde, at ens tænder ikke er i bedste stand og/eller at man har smerter, som man ikke tør gøre noget ved. Et af elementerne ved at komme over sin tandlægeskræk er det at føle sig tryg. Tryghed er en essentiel del af det, at gå til tandlægen, da trygheden kan være alfa omega for, om man tager afsted. Hvis man føler sig tryg i sin tandlægekliniks omgivelser og i sin tandlæges tilstedeværelse bliver det straks meget nemmere at komme afsted regelmæssigt. At føle sig tryg gør også, at man ikke spænder i kroppen eller kæben og det gør, at tandlægen nemmere kan behandle dig.
Det er heldigvis sådan i dagens Danmark, at mange tandlæger mener, at tryghed er en ekstrem vigtig del af det, at gå til tandlægen. Uanset om det er en lokal tandlæge nær Birkerød, Virum ellerHelsingør, så vil tryghed næsten altid være et fokuspunkt.

slip tandlægeskrækken

Hvad skaber tryghed?

Det er selvfølgelig individuelt, hvordan man oplever tryghed, men nogle generelle ting om tryghed kan her nævnes.
Priserne på behandlinger er vigtige at tjekke på tandlægens hjemmeside, ved at ringe op til tandlægen eller spørge sin tandlæge. Mange frygter nemlig også tandlægen grundet priserne, men hvis man i forvejen ved, hvor mange penge man nogenlunde skal af med, vil det også gøre, t man føler sig mere tryg og tilpas, end hvis man bekymrer sig om det under en behandling.
En anden ting som kan have betydning for tryghed, er omgivelserne hos tandlægen. Det lyder måske som en mærkelig ting at gå op i, men hvis man føler sig tilpas og rolig i sine omgivelserne, vil det automatisk give en form for tryghed. Hvis man føler sig tilpas, er man også mere tilbøjelig til, at stille spørgsmål til tandlægen og til behandlingen, hvilket også fører til mere tryghed.
Sidst, men ikke mindst kan du tage en snak med din tandlæge om smertefri behandling. Der er mange tandlæger som gør sig i smertefrie behandlinger, da de ved, at mange er bange for den smerte der evt. hører til det, at gå til tandlægen. Så hvad enten du søger en kompetent tandlæge nær Nærum, Ballerup eller Taastrup er det muligt, at finde en tandlæge, som mener tryghed er en vigtig del af det, at gå til tandlægen.

Tandlæge Annemette Heede
Holte Stationsvej 16
2840 Holte
Tlf: 45 42 01 28

Tryghed hos tandlægen sikrer vellykket behandlingsforløb
Jeg har tandpine – hvad skal jeg gøre?

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *