Søger du en ny tandlæge i København?


Hvis du er på udkig efter en ny tandlæge i København, er der flere faktorer, der bør spille ind i din endelige beslutning. Ikke alle tandlæger er ens, og derfor bør alle væsentlige forhold tænkes grundigt igennem. I samarbejde med Københavns Tandlæge, en fagkyndig tandlæge i København, har vi her udarbejdet en kort liste over nogle af de ting, du bør overveje, når du er på udkig efter en ny tandlæge i København.

tandlæge København

Om klinikken

At vide mere om klinikken, hvordan den startede op, hvem der står bag, dens placering og deres tanker eller filosofi bag deres arbejde er nok den mest vigtige ting at tage til overvejelse. Når du er på udkig efter en ny tandlæge i København er det vigtigt at forstå klinikkens overordnede tilgang til det at yde omsorg for patienten: Er tilgangen praktisk og struktureret? Har de mange års erfaring, eller er de nyopstartede? Tages der tid til omsorg og sigter de efter, at gøre deres arbejde ordentligt? Er der ro og komfort, eller er det et kontor med kaotisk og stresset stemning? Disse er vigtige ting at tænke over, fordi disse faktorer kan have indflydelse på eksempelvis dine regelmæssige tandeftersyn, hvis du skal have foretaget røntgenbilleder af dine tænder, hvis du skal have foretaget en tandretning med Inman Aligner, eller andre lignende tandbehandlinger og procedurer. Uanset hvad er det vigtigt, at du har kendskab til klinikken og deres ydelser, så du ved, hvem du går ind til.

Anvendelse af ny teknologi

Dette leder os videre til næste punkt på listen: Vær særligt opmærksom på din nye tandlæges forpligtelse til at holde sig opdateret med de nyeste teknologiske fremskridt indenfor hans eller hendes felt. Din nye tandlæge bør søge at videreuddanne sig indenfor sit område samt at opgradere sit udstyr for, at kunne imødekommende dine behov. En erfaren og uddannet tandlæge i København vil til hver en tid uddanne sig og bruge moderne værktøjer for, at kunne give dig den bedst mulige oplevelse som patient.

Personalet

I udgangspunktet er det godt at fokusere på tandlægen, da det er ham eller hende, der skal udføre arbejdet. Men også kvaliteten af klinikkens personale og klinikassistenter er værd at tage til overvejelse. Hvis personalet er smilende, venlige og yder deres service på et højt og professionelt plan, vil det naturligt bidrage til din samlede oplevelse. En klinik med et professionelt og behageligt personale, som også tør være i godt humør, vil altid gøre din oplevelse hos tandlægen bedre.

Københavns Implantat Center
Vester Voldgade 86
1552 København V
Tlf: 70 87 10 00

Pas godt på dine tænder – besøg tandlægen regelmæssigt
Sådan undgår du huller i tænderne

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *