Er tandblegning farligt?


Om tandblegning er farligt er der ikke noget kort svar på. Tandblegning er nemlig ikke farligt, hvis det udføres korrekt, men forkert udført tandblegning er skadeligt for dine tænder. Læs derfor med her, hvis du vil finde ud af, hvordan du kan blege dine tænder uden, at det er farligt.

 

Tandblegning af tænderne derhjemme kan være farligt

Det er muligt at købe diverse produkter til at blege tænder selv derhjemme, men det er netop i denne situation, at blegningen af tænderne kan blive farligt. For det første er det ikke sikkert, at produktet passer præcis til dine tænders tilstand. For skrappe produkter kan nemlig skade dine tænders emalje – særligt hvis dine tænders sundhedstilstand i forvejen ikke er så god. For det andet så er der generelt en tendens til et overforbrug af blegeprodukter. Mange personer tror fejlagtigt, at blegeproduktet sagtens kan bruges længere tid, end anbefalinger lyder på. Dette er en kæmpe misforståelse, da det netop er vigtigt at overholde anbefalinger for at undgå, at blegeproduktet medfører mere skade end gavn. Samtidig opnås der ikke et holdbart resultat, hvis behandlingen er så intensiv. Når blegeproduktet bruges længere tid, end anbefalingerne lyder på, så opstår der endnu en situation, hvor tandblegning bliver farligt og skadeligt for dine tænder.

 

Tandblegning af tænderne hos tandlægen er ikke farligt

Hos tandlægen er det også muligt at få bleget tænderne, hvilket er et langt bedre valg end at blege dem derhjemme. Her har du nemlig garanti for, at tænderne bleges skånsomt, så det ikke er skadeligt for dine tænder. Der findes forskellige metoder inden for tandblegningen. De to hyppigste metoder inden for tandblegning hos tandlægen foregår ved, at du enten får bleget tænderne på tandklinikken eller får lavet skinner, som du kan benytte derhjemme med blegegel. Langt de fleste kunder foretrækker at få lavet individuelle skinner, hvor de selv kan bruge skinner hjemmefra. Så kræver det nemlig kun én tur til tandlægen i stedet for flere, hvis tandblegningen udføres på tandklinikken. En effektiv og på samme tid skånsom tandblegning foregår nemlig ved, at dine tænder gradvist bleges. På denne måde undgår man, at blegningen er skadelig for tænderne, og samtidig er det muligt at opnå et holdbart resultat.

 

Her kan du få en effektiv og skånsom tandblegning

Der er altså ingen grund til at udsætte dine tænder for en skadende tandblegning derhjemme, når der er gode muligheder for at bleget tænderne på fornuftig vis – eksempelvis hos den tandblegende tandlæge i Ølstykke, som har stor erfaring med at skabe flotte og lyse tænder til sine kunder.

 

Smilklinikken

Jyllingecentret 41

4040 Jyllinge

46730330

Den gode mundhygiejne baner vejen
Tips til forebyggelse af tandlægeskræk

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *