Bliv glad for dit smil


De fleste mennesker går op i deres udseende, og hvis der er noget, man er flov over, kan det virke stærkt hæmmende. Nogle er eksempelvis flove over, at de er overvægtige, mens andre er kede af deres tænder fordi, de enten er skæve eller misfarvede. Grundet udviklingen inden for kosmetiske behandlinger, er der da også flere og flere, som vælger at få rettet op på de ting, som de ikke bryder sig om. En af de kosmetiske behandlingsmetoder, som har vundet stort indpas hos den danske befolkning, er kosmetiske tandbehandlinger. Kosmetiske tandbehandlinger kan både dreje sig om at få rettet skæve tænder, fjerne mellemrum, ændre tændernes udseende eller gøre tænderne mere hvide. Det er efterhånden også de fleste tandlæger, som tilbyder at stå for enten enkelte eller alle kosmetiske tandbehandlinger. Sammen med den vellidte tandlæge placeret på Falkonér Allé, Falkon Tandpleje, vil vi i denne artikel tale nærmere om to forskellige former for kosmetiske tandbehandlinger: implantater og tandblegning.

implantater

Implantater
Der er meget stor forskel på hvor omfangsrige kosmetiske tandbehandlinger er. En af de mere omfangsrige behandlinger er tandimplantater, som kan anvendes, når man mangler en eller flere tænder. Til trods for at tandimplantater involverer en større behandling, skal det dog nævnes, at implantater har en meget lang levetid. I nogle tilfælde vil implantatet holde i 35 år. Implantatet fungerer som en kunstig rod og fremstilles af titanium. Mangler man flere tænder ved siden af hinanden, har man desuden mulighed for fæstne en tandbro fast til implantatet. Tandimplantater er en af de kosmetiske tandbehandlinger, som allerflest tandlæger tilbyder at stå for. Med andre ord har du således mulighed for at få foretaget en implantatbehandling på Frederiksberg, i Jyllinge, eller hvor end du måtte befinde dig i landet.

Tandblegning
En af de kosmetiske tandbehandlinger, som ikke er særlig krævende er tandblegninger. De seneste år er der sket en stor udvikling inden for blegningsmetoderne, hvilket har medført at tandblegning er en effektiv og simpel behandling. Der kan være flere årsager til, at man ønsker at få bleget sine tænder. Det kan eksempelvis være, at man har én enkelt tand, som er blevet misfarvet, eller måske ønsker man blot at få alle sine tænder gjort et par nuancer lysere. Ligegyldigt hvad årsagen er, har man mulighed for selv at udføre behandlingen i ens eget hjem, eller man kan finde en tandlæge, som tilbyder at udføre behandlingen. Hvis man ønsker selv at udføre behandlingen, anbefales det på det aller kraftigste, at du altid gør det i samarbejde med din tandlæge. På den måde undgår du eksempelvis at anvende blegningsgele, som skader dine tænder.

Ovenstående er blot to af de kosmetiske tandbehandlinger, som du har mulighed for at få foretaget. Ønsker du at høre mere om dine andre muligheder, anbefales det, at du kontakter din lokale tandlæge.

Falkon Tandpleje
Falkoner Alle 26 A
2000 Frederiksberg
Tlf.: 33317377

 

Fire myter om tandblegning
Tandpine

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *