Giv dine tænder den bedste pleje


tandbørstning

Du giver dine tænder de bedste forudsætninger, hvis du plejer dem godt. Ved at have en god daglig tandpleje forebygger du blandt andet mod huller i tænderne, tandkødsbetændelse og paradentose. Du kan gøre meget af arbejdet hjemmefra ved at have en god daglig rutine. Det drejer sig om to gange daglig tandbørstning af tænderne i mindst to minutter. Det er derudover en god idé at bruge en en tandpasta med flour og en tandbørste med bløde børstehår, der passer til størrelsen af din mund.

Tandbørstningen skal derudover suppleres med tandtråd, så alle tandflader bliver rengjort. Hvis du allerede har en grundig tandrutine, så er du godt på vej til at give dine tænder en god pleje. Du bør få hjælp fra en tandlæge for at opnå den bedst mulige pleje af dine tænder. Så forebygger du endnu mere mod tandproblemer. Tandlægen kan lave en grundig tandrensning, hvor tandsten og belægninger fjernes. Der vil nemlig opstå plak på tænderne, hvis bakterierne ikke bliver fjernet ordentlig. Bakterierne kan danne syre, som kan være skyld i huller i tænderne. Der er derudover også stor risiko for at få tandkødsbetændelse, hvis der er plak på tænderne, fordi plakken kan genere tandkødet. Under en tandrensning kan tandlægen se, om der er steder, hvor din daglige tandrutine ikke er optimal. Dermed kan din egen børsteteknik blive forbedret yderligere efter et besøg hos tandlægen.

Din tandlæge og dig vil i fællesskab lave forebyggende tandpleje, så du undgår tandproblemer. Det er derfor både en tidsmæssig og økonomisk fordel at lade tandlægen rense dine tænder og rådgive dig om den bedste pleje for dine tænder. Eventuelle problemer vil blive opdaget i god tid, så behandlingen ikke bliver så tidskrævende og dyr.

Det er endnu mere tidsbesparende, hvis du samtidigt vælger at benytte en tandlæge i nærheden af dit arbejde eller hjem. Hvis du er københavner, kan du eksempelvis få en rådgivende tandlæge i Købehavn K til at give dig forebyggende anbefalinger. Så kan du få rådgivning om, hvordan du passer bedst muligt på dine tænder.

Sunde tænder og en god mundhygiejne er altafgørende for at undgå tandproblemer i form af eksempelvis huller i tænderne, betændelse i tandkødet og paradentose. Det kan derfor betale sig at besøge tandlægen jævnligt, og eventuelt når du alligevel befinder dig ved din lokale tandlæge ved siden af Nørreport. På den måde kan du give dine tænder den bedste pleje, når du har fået professionel hjælp og rådgivning til forebyggelse af tandproblemer.

Tandlægerne Rømersgade
Rømersgade 3, st.
362 København K
Tlf: 33 33 89 90

Giv dine børn sunde tandvaner
Hvorfor har jeg isninger i tænderne?

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *